Nyaltál már tücsköt? – Óvatosan fagyizzunk a Balatonnál (is)!

Mint egy kísérleti rezervátumban, Magyarországon tücsöklisztes fagylalttal kínálják a népet. Te ennél belőle?

Aki annyira vágyik rá, az Balatonmáriafürdőn megtalálja a Ciripellát, vagyis az első magyar tücsökfagyit, amit Pálfi Attila álmodott meg. A cukrásznak nem ez az első merész vállalkozása. Az ő nevéhez fűződik a hekkes és a lángos ízű fagyi is, melyek szintén nagyon népszerűek voltak. Azonban úgy tűnik, hogy a tücsökkel megszórt jeges desszert a korábbi fagyikülönlegességekhez képest jóval merészebb, mitöbb, főhajtás a WEF Agenda 2030 megálmodója előtt.

Klaus Schwabék nagy álma, a tücsökliszt így férkőzik be a mindennapjainkba, mert az „milyen menő”…
Tegyük hozzá, hogy nem az íze miatt, meg állítólag „kalóriadúsabbá” is teszi a fagyit, de van ez a Ciripella nevű fagyi, és a hely, ahol a globalista áramlattal rokonszenvező magyarok kérhetnek plusz tücsöklisztet is a fagyijukra – amiben az amúgy is benne van már.

(Kép: divany.hu)